Βιογραφικό

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Ψυχολογία το 2002 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποίησα πρακτική άσκηση σε ποικίλους φορείς (θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων, Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών-ΟΚΑΝΑ).
Εφόσον ολοκλήρωσα τις ακαδημαϊκές σπουδές, εργάστηκα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ στη Χίο, με κύριο έργο τη Συμβουλευτική Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες. Παράλληλα εκπαιδευόμουν σε διάφορους τομείς της ειδικότητάς μου για αντιμετώπιση δυσκολιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Τα επόμενα χρόνια αποκόμισα πολύτιμες επαγγελματικές εμπειρίες εργαζόμενη στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης, Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) νομού Χίου, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χίου ως Σύμβουλος Ψυχολόγος, ενώ παράλληλα συμμετείχα ως εκπαιδεύτρια Ψυχολόγος στις Σχολές Γονέων.
Έπειτα εργάστηκα στο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου παρέχοντας ψυχολογικές υπηρεσίες και συμμετείχα σε ομιλία που οργανώθηκε από το Κέντρο για τις μονογονεϊκές οικογένειες, προσεγγίζοντας το θέμα της απώλειας και ειδικότερα του πένθους μέσα στην οικογένεια. Το τελευταίο έτος συντόνισα εθελοντικά ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων στο Κουκουνάρειο πνευματικό κέντρο Χίου, απολαμβάνοντας την ανταλλαγή εμπειριών και σκέψεων με μια ομάδα γονέων. Οι συνεχείς επαγγελματικές αναζητήσεις με οδήγησαν στην εμψύχωση εκπαιδευτικής ομάδας κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα Χίου με στόχο την ψυχολογική τους ενδυνάμωση, ενώ στο πλαίσιο της δράσης αυτής συμμετείχα ως εισηγήτρια σε ημερίδα  του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου. Επίσης ολοκληρώνω  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην "Εκπαίδευση Ενηλίκων".
Σήμερα, συνεχίζοντας την κατάρτισή μου σε σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, σας υποδέχομαι με σεβασμό και επικέντρωση στην ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός στον ιδιωτικό επαγγελματικό μου χώρο στην πόλη της Χίου (Μιχ. Λιβανού 42) ο οποίος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για παιδιά και ενήλικες. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να δοθεί σε έναν Ψυχολόγο: "Μη δίνετε συμβουλές"

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό (ταινία)